Sa vezi si sa nu crezi

Un articol de pe site-ul dailybusiness.ro mi-a atras atentia in mod deosebit.  In acesta se vorbeste despre recesiunea de pe piata televiziunilor on-line din .ro dar si de planurile de viitor. Personal am cateva corectii.
1. nu poti vorbi despre recesiune cand nu ai nimic (cele doua trei experimente destinate escului inca de la prima schita nu se pun).
2. sa vorbesti de planuri fantasmagorice cu investitori care arunca fara numar in proiecte pe care cu cateva randuri mai sus le declari moarte, mi se pare cel putin ciudat ca sa nu spun de prost gust.
3. sa arunci vina pe citez "Romanii (ce) nu sunt inca prea interesati de continut video original, plasat
pe site-uri specializate. Ei prefera mai degraba portaluri in genul
YouTube, unde pot vedea pisicute si catelusi simpatici" este impotriva logicii de afaceri dar nu ceva neobisnuit pe meleagurile noastre
 
conculzia. noi suntem de vina ca nu ne-am ridicat la capacitatea proiectelor minunate aruncate in piata fara nici un plan dar o sa ne trezim cand ni se va da peste nas cu servicii in care investitorii strategici vor baga bani. pentru cine ?
pentru ca din ce isi dau cu presupusul domnii cu fiasco-ul, banii se vor investi in generarea de continut si update-ul site-urilor si nu in educarea publicului. 
 
sugestie. ganditi inainte de a pune mana pe creion pentru a schita serviciul pe care il aveti in cap. ganditi la ce cere piata nu la cum puteti adapta ceva deja existent ca sa iasa ieftin. ganditi la avantaje si dezavantaje. cantariti si mai ales consultati-va cu mai muti (din domeniu sau nu).
 
mai mult. dupa ce intampinati o problema incecati sa o rezolvati nu sa aruncati vina pe primul la indemana. daca totusi nu gasiti o solutie asumati-va esecul.
 
cu hei rup nu se face nimic. nu se obtin nici macar rezultate pe termen scurt.

njoy

 
later edit : un articol ceva mai bine facut pe aceiasi tema in Capital .
Acest articol a fost publicat în Diverse. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)