mobilpay.ro – update

Sunt in masura sa anunt cateva noutati aduse serviciului de microplati cu telefonul mobil, mobilpay.ro, leader-ul de piata pe acest segment in Romania.
Avem peste 10 inscrieri noi pe saptamana, in majoritate servicii on line.
Unele dintre ele adauga mobilpay.ro ca fiind metoda cea mai la indemana de a monetiza  serviciile (ex. stapanulcuvintelor.ro )
 
Procentul de plata cu telefonul mobil a ajuns, pe site-urile inscrise, la o medie de 80% din totalul tranzactiilor platite. Valoarea medie a tranzactiilor este de 8,50Euro.
 
Ultimele functii adaugate sunt :
 
> notificare pentru emiterea facturii si monitorizare plati.
> customer support :
fiecarui partener ii este oferit un numar de suport clienti GRATUIT unde acestia pot sa sune pentru a lasa mesaje in cazul in care au probleme de raportat.
Toate mesajele se opereaza direct din interfata de administrare, pentru o eficienta crescuta. 
 
Pregatim pentru perioada urmatoare doua functionalitati noi extrem de importante si care vor aduce partenerilor inregistrati dar si celor prospectori, posibilitatea de a-si optimiza si eficientiza vanzarile la o scara extinsa.
 
revin cu informatii la lansare.
pana atunci, pentru intrebari stau oricui la dispozitie. 

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)