Doua articole despre NETOPIA

Primul, aparut in Business Magazin, vorbeste despre microplati si furnizorii de servicii de acest gen. Personal nu stiu ce cauta acolo cei de la ePayment care ultima oara cand am verificat erau in alt business (cel cu plata cu carduri daca nu ma insel) si care fac o afirmatie absolut socanta (se pare ca plata cu card nu le merge prea bine).  Overall, mobilpay.ro o duce extrem de bine chiar daca, recunosc, inca nu avem site-ul gata (partea de prezentare). Cateva schimbari de ultim moment ne-au impiedicat sa il lansam dar momentul este extrem de apropiat.
Voi anunta aici cei mai noi si importanti parteneri inregistrati (sper sa nu supar pe nimeni deoarece sunt destul de multi).
De asemenea in foarte scurt timp voi da si primele cifre pe acest an, cifre care au depasit asteptarile.
 
al doilea articol este in Capital si vorbeste (si) despre platforma/serviciul web2sms.ro, pornind de la prezentarea avuta la Marketing Forum (10x again Manafu). Se pare ca invitatii au fost mai mult decat impresionati dat fiind faptul ca prezentarea a avut un numar interesant de mare de vizualizari. 
 
(am sa pun un scan al articolului) 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)