trilulilu

Trilulilu.ro valoreaza 1M Euro dupa vanzarea a 10% cu 100k. Un calcul ilogic plecand de la o formula matematica invatata in clasa a 3-a. Daca intrebati putin in stanga si in dreapta veti gasi o aproximatie mult mai buna.
Felicitari celor care, cu o clona de YouTube au reusit aceasta performanta. Le doresc mult succes in continuare. Sincer . Am insa    intrebari :
 
- trilulilu este un succes local, pasul catre o piata internationala este EXTREM de greu daca nu imposibil.
- saturatia pietei – content nou user generated, la noi in dot ro, mai rar.
- abordare noua, inovatoare – poor to none. In afara de cateva functii de bun simt nimic nou sub soare dar asta nu inseamna ca vor ramane asa. Cel putin asa sper.
- venituri din ….. daca raspunsul este advertising pariul este la limita. asta pentru ca oricat de popular ar fi, trilulilu nu va face decat sa reimparta placinta deja super mega fragmentata a publicitatii on-line locale. 
 
eu cred ca investitia a fost mai mult un act de curaj decat o actiune calculata pe termen lung. dar poate ca exista si o strategie care imi scapa. sau poate nici una din acestea doua. cine stie.
pana atunci unii se bucura si alti comenteaza de pe margine.
 
welcome to dot ro 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)