mobilpay.ro – open for business

Daca pana acum integrarea unui serviciu de plati mobile pe un site se dovedea o imposibilitate din cauza costurilor mari de implementare si operare ( comisioane de peste 50%, achizitie de numere speciale si multiple restrictii de utilizare), din acest moment mobilpay.ro promite revolutionarea tipurilor de afaceri on-line din Romania.

Solutia mobilpay.ro permite integrarea unei solutii flexibile de plata prin intermediul telefonului mobil in orice site, fara nici un cost initial sau lunar. Avand o abordare noua, scopul nostru este de a contribui la monetizarea traficului si continutului site-urilor din Romania intr-o maniera eficienta si transparenta.

Daca publicul tinta al serviciului al unui serviciu on-line  este reprezentat de cei 16 Milioane de utilizatori care au telefoanele mobile la dispozitie circa 95% din timp, adica  utilizatori care acopera toate segmentele sociale si de varsta (de la 8 la 80 de ani) si sunt dispusi sa plateasca sume mici (de pana la 20Euro), atunci este obligatoriu sa iei in considerare implementarea solutiei de plata, mobilpay.ro

Pentru ca nu costa nimic sa implementezi si sa operezi serviciul mobilpay.ro, acesta iti va genera profit dupa prima tranzactie efectuata cu succes.

Deschiderea unui cont se poate face urmand acest link.
Mai multe informatii sunt disponibie pe site-ul mobilpay.ro , in sectiunea intrebari si raspunsuri.

mobilpay.ro este un serviciu al NETOPIA Sistem, dezvoltator si integrator de servicii si aplicatii mobile. Printre serviciile noastre de succes se numara : web2sms.ro (self service sms marketing), mobo.ro (distributie de aplicatii mobile) si weblog.ro (platforma de blogging).

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)