mobilpay.ro – prezentare zilele biz

Multumesc in primul rand tuturor celor care au participat la workshop, celor care si-au exprimat dorinta si celor care nu au apucat sa ajunga. Pentru ei am inclus mai jos prezentarea avuta, prin care am dezvaluit pentru prima data in mod public, informatii despre mobilpay.ro
 
Ce este in primul rand mobilpay.ro ?
Un serviciu integrat ce permite oricarui serviciu on-line sa introduca si sa accepte microplati cu telefonul mobil. Solutia nu este noua, ne-a ajutat pe noi si pe partenerii nostrii sa atingem o cifra de afaceri de 1M Euro pana acum, dar este singura pe piata care ofera o gama completa de functionalitati sub o singura umbrela, optimizate in scopul de a genera venituri imediat dupa implementare. Fara costuri initiale sau lunare, mobilpay.ro doreste sa ajute proprietarii de servicii on-line sa monetizeze traficul si continutul site-urilor prin acceptarea de microplati.
 
Ce sunt microplatile ?
SMS-uri cu valori de 5,6,7,8,9,10 Euro
 
Cum functioneaza mobilpay.ro ?
Prin deschidrea unui cont si introducerea in site a unui cod prin care utilizatorul este redirectionat transparent catre o zona din mobilpay.ro unde va efectua plata. Tot procesul este preluat de serviciul mobilpay.ro, aici incluzand, verificari, tranzactii, notificari, samd.
 
Cum iti poti deschide un cont pe mobilpay.ro ?
Serviciul va fi disponibil public incepand cu 1 Decembrie 2007 intr-o versiune BETA. Functionalitatile de plata vor fi 100% operationale doar ca vor exista cateva servicii nedisponibile in zona de administrare. Pana la 1 Decembrie putem furniza tuturor celor care doresc documentatia necesara implementarii. Trimiteti un e-mail catre mine si va voi raspunde prompt.
 
Nu dorim sa ne pozitionam ca un serviciu complementar platilor traditionale cu card sau alte metode. Scopul nostru este de a permite site-urilor sa genereze profit din servicii premium oferite simultan cu cele gratuite ca si pana acum. Epoca in care veniturile sunt generate exclusiv din publicitate a inceput sa apuna. Zilele hectice ale infocomunismului vor incepe sa devina sa istorie.
 
Filozofia conteaza mai putin acum. Cred ca merita sa incercati. Nu aveti in fond decat de castigat. 
 
Astept comentarii…
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)