Anarchy ? no… Freedom !

Intr-un moment in care este mai mult decat evidenta pierderea controlului asupra ceea ce se publica pe internet si avand pseudocertitudinea ca tot ceea ce fac este bun si drept, guvernantii (ai lor si ai nostri) s-au gandit sa se concentreze asupra unei forme de control a tot ceea ce se publica on-line.
Un pas facut si la presiunea publicatiilor, care isi vad beneficiile de tot felul subtiate de valul on-line dar si datorita faptului ca sunt incapabile sa se proiecteze in acest nou mediu (cu putine exceptii). Peste asta se adauga si capabilitatile noilor cititori care isi doresc sa rupa pasivitatea actului de a citi un articol si a-l comenta intr-un cerc restrans (epoca bancii lui Moromete din nefericire a inceput sa apuna). Acestia devin surse de informare uneori mai pertinente si mai credibile prin insasi abordarea mai mult sau mai putin de nisa.
Avem deci o sumedenie de propuneri aberante, din categoria "putul gandirii" menite, in mintea odihnita a unora, sa puna cel putin un capastru pe activitatea creationala din mediul on-line.
Sansele de reusita, practic nule, moarte in fasa, nu fac decat sa ii incite (sau excite) mai mult decat este cazul. Tiinta fiind fixata, in perceptia lor, nu urmeaza decat sa ne trezim cu o aberatie trecuta de-a valma prin legislativ, fara nici o idee despre consecinte.

Cu riscul de a ma repeta, sunt impotriva oricaror constrangeri. Consider ca am evoluat destul de mult pentru a putea anticipa, coordona si reactiona fara ajutorul unor legi chinuite.

De aceea orice intiativa de acest gen NU va avea suportul meu si  nici a serviciului WeBlog.ro. Voi protesta activ in aceasta directie la orice moment.

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)