News @ weblog.ro

Bun, sa facem un mic update la ce s-a intamplat pe WeBlog.ro in ultima perioada.
- Am lansat sectiunea profile, o functionalitate ce permite o interactivitate ridicata in interiorul comunitatii WeBlog.ro. Este primul pas in aceasta directie dar in cel mai scurt timp ii vom aduce alte functii interesante (shh! secret!). w8 & c!
- Magazinul de tricouri este deschis! Deocamdata avem un singur model  (cel mai votat: GO BLOG YOURSELF!) si in functie de succes vom produce si comercializa si alte versiuni (ca si alte obiecte). Ca inovatie se remarca modalitatea de plata (exclusiv prin sms) implementata pentru prima oara pe acest gen de servicii (comenzile au inceput sa curga…yeah baby ;)
 
Chiar daca este evitat cu abnegatie de toti cei care fac topuri mai mult sau mai putin profesionale (pafaristi sau nu), WeBlog.ro ramane optiunea tuturor celor care fac primul pas in blogging-ul dot.ro. Dar poate cea mai interesanta chestiune din ultimul timp este reactivarea multor blog-uri vechi si celebre (thank you guys).

Directia noastra este clara, lucram nu doar pentru a construi un serviciu de blogging perfomant si unic, ci mai ales pentru a cristaliza o comunitate activa si diversa.

Multumesc tuturor celor care au facut/fac/vor face acest lucru posibil.
 
Happy blogging
 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)