Jocuri On-line in dot ro

Jocuri on-line.
Un apendice initial, dar nu primitiv, a ceea ce urma sa fie definit ca web 2.0 (aici o sa imi iau multe castane ), comunitatile axate pe jocuri on-line sunt mai mult decat un fenomen, prea putin luat in seama. Daca indebara.ro, devenea la un moment dat un fenomen, atragand copii mai mult sau mai putin reusite (unii spun ca el insasi era o copie, dar il rog pe costin sa ne explice ce si cum), cu pretentii mai mari sau mai mici.
Daca la un moment dat, apropiat sau nu, au reusit sa adune "osti" intregi de utilizatori fideli, cele mai multe dintre ele au esuat in a se transforma din servicii construite din pasiune in generatoare de venit.
Nu pot sa nu remarc aparitia noului val, care in mod evident adopta o noua strategie de conversie a utilizatorilor in ca$h. Nu neaparat fortata, aceasta abordare permite initial o "adictivarea" utilizatorilor urmand sa ii converteasca in platitori. Exemplele ar trebui sa fie luate in considerare si de altii, pe alte zone si servicii. Sa vedem cine ridica manusa.
 
Vizitati : Travian.ro / Triburile.ro / BiteFight.ro

(astept si alte sugestii pentru completarea listei) 

((o mica precizare. jocurile prezentate mai sus NU sunt neaparat realizate in romania dar macar adaptarea lor inseamna ceva| primele doua sunt clone ale TribalWars))

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)