poftim – so ’05s

Imi propusesem sa scriu doar despre it, telecom si industria de profil din romania, dar trebuie sa recunosc ca evenimentele din ultimele zile ma fac sa adaug aceasta insemnare. Aparent mentalitatea de nkvd-ist bosevic specifica mizerabililor din anii 50-90, a suferit o mutatie fiind regasita in din ce in ce mai des in actiunile unor indivizi contemporani noua.
 
Am sa dau doua exemple
 
> Ariel Constantinof este exmatriculat pentru ca scrie pe blog
> Sorin Tudor este amenintat ca este dat in judecata pentru ca a publicat un screenshoot cu un site public.
 
Cu dedicatie pentru cei care au mintea atat de gaunoasa pentru a ajunge la aceste concluzii:
 
Ariel da-i frate in judecata, nu poti singur te ajutam noi. Dar inainte de asta pune-le pe masa urmatorul print, daca  nu inteleg conceptul inseamna ca pot pleca acasa.
 
Articolul 30 din Constitutia Romaniei : Libertatea de exprimare 
 
Sorin, faptul ca niste labili pot doar sa se gandeasca la a da pe cineva in judecata pentru ca a pus un screen shoot a unei pagini de web ma face sa ma infior de cata prostime avem in jur. Te mai mira ceva. Fa si tu ca in alte tari civilizate. Da-i in judecatata pentru ca au intrat pe blog-ul tau. La urma urmei este cu copyright nu ?
 
aici poza care a incarcat copyright-ul. 
 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)