BluPoint

Anuntam cu multa mandrie patriotica si nu numari disponibilitatea serviciului BluPoint, bazat pe o solutie dezvoltata integral de catre NETOPIA. 
BluPoint este un serviciu de marketing prin Bluetooth bazat pe o retea de echipamente interconectate ce permit "impingerea" de continut catre echipamentele compatibile (telefoane mobile, pda-uri, laptops, etc). Continutul poate fi de orice fel dar in acest moment ne-am concentrat atentia catre cel legat de telefoanele mobile.
Bluetooth marketing solution by BluPoint (powered by NETOPIA System Romania)Bazat pe Bluetooth 2.0, sistemele au o raza de 200 de metri, pot servi pana la 4 clienti simultan si au un sistem unic la nivel mondial de promovare.
Avand in vedere  dezvoltarea in house, pe echipamente proprii, BluPoint este o alternatica competitiva la orice sistem similar de pe piata internationala sau nationala.
Serviciul este cvasiportabil putand lucra inclusiv din masina, astfel ca timpul de implementare este foarte scurt.
BluPoint are toate facilitatile de campaign management, cu raportare in timp real pentru fiecare echipament in parte.
More to come…. pentru intrebari va stau la dispozitie. 
 
 

 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)