Digital Marketing Forum 2007

 
Un follow up in brief al evenimentului de ieri, Digital Marketing Forum 2007.
> Lume multa, interesanta si interesata; cu mult peste Internetics (felicitari echipei evensys)
> Discutii pe program trene in general dar cu cateva sclipiri interesante (factorul, uite ce chestii amuzante am facut noi urmand calea marketingului pseudoundergorund, a atras atentia din plin). Vorbesc de prezentarea lui Wim Vermeulen
> Socializare la cafea din plin in categoria sport de masa. De aici au reesit urmatoarele (cel putin pentru mine):
-  exista cel putin 18 firme de publicitate on-line in dot ro din care maxim 2 realizeaza rapoarte complete pe intelegerea clientului. Nici una insa in corelatie cu restul campaniilor clientului, lasand acest lucru la nivelul agentiei de publicitate care in general nu face nimic.
- toata lumea stie despre bloguri dar nimeni nu intelege fenomenul in ansamblu (din diverse motive … am sa le pun intr-un post separat). Ca urmare a acestui fapt cantam dupa ureche si nu pe partitura. Rezultatul se vede.
- Boby s-a trezit prea devreme (pe la 10) si nu si-a intrat in forma decat mai tarziu cand am avut o discutie interesanta despre blogging-ul pe WeBlog.ro (shhh! secret).
Singurul lucru pe care il divulg este ca : WeBlog.ro este o comunitate inchisa. (i-a luat ceva timp sa explice)
- Zoso e baiat ok (in carne si oase). Banuiesc ca "agresivitatea" lui este data de doi factori "anonimitatea" si tineretea. (multumesc pentru poze). Consider ca daca o tine tot asa cu blogging-ul s-ar putea sa ajunga undeva, chiar daca pe drum poate va trebui sa o mai inmoaie.
-  Campaniile virale sau neconventionale arata superb in cifre dar nu conving in absolut. Un videoclip pe youTube are milioane de vizitatori dar nu cred ca poate fi considerat mai mult decat un canal alternativ la acest moment. Faptul ca Google va introduce reclama in fiecare videoclip va avea un succes moderat chiar si daca face share cu cei care l-au incarcat pe site (asta daca reusesc sa treaca peste itele legale date de copyright).
- Cativa m-au dezamagit prin lipsa de sustinere a unei polemici indiferent daca au sau nu dreptate.
 
Concluzie. Blogurile s-au impamantenit in dot ro. Ramane intrebarea :
 
Avem Web 2.0 (cu tacamul complet). Cum procedam ?

 
 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)