Yeah blame it on them!

Sau cand oare vom scapa de mentalitati obosite ?
Un articol din Hotnews Blog (Adrian Spinei) unde autorul isi incearca parerea despre mesh-up-ul de pe metropotam.
Personal cred ca articolul este scris in bunul cod al purtarii si creatiei din dot.ro unde exista multe voci care se plang de implementariile proprii prost copiate de la terti.
Source http://www.nick15.com/
Sa luam situatia de fata, metorpotam doreste sa insereze in site harta bucurestiului peste care sa vanda reclame cu locatiile cele mai interesante. Dar nu poate pentru ca sunt limitati la un numar de cereri la serverele celor care gestioneaza hartile (pentru serviciul gratuit). Carcoteala vine sub forma : noi suntem mici nu avem bani, ne-ar placea sa avem acest serviciu care sa ne genereze venituri, dar nu putem pentru ca astia ne cer bani si nici hartile nu sunt actualizate.
 
Pai, hartile nu sunt actualizate deoarece nici un furnizor de servicii nu scoate bani din dot ro si dupa cum sta treaba nici nu va scoate prea curand. Ca urmare a acestui fapt nici nu este interesat sa actualizeze o harta. 
 
O lege de baza spune ca trebuie sa investesti pentru a scoate profit.  
Timpul in care start-up-urile facute de doi baietzi destepti cu talent au trecut. Pentru a reusi ai nevoie de suport si nu de bani din publicitate. Sau de un noroc incredibil (putin probabil). Si nu comparati situatia dot ro cu dot com.
Cel putin pentru baza de clienti este diferita, la fel si profilul. Ca urmare a acestui fapt atingerea utilizatorilor este diferita.
 
Timpul in care internetul de tip comunist in care totul este gratuit s-a terminat de mult. Wake up sau brake up. Si nu ii mai balmati pe altii. Se poate si altfel
 
 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)