Internet pe linia de curent

un articol din Cotidianul semnat Iulian Enache, (re)aduce in discutie solutii de acces la internet de masa, cu propunerea folosirii liniilor de tensiune. Articolul, chiar daca nu exceleaza in detalii, ne aduce la cunostinta un proiect european propus de Seful serviciului Mobile& Wireless din cadrul Comisiei Europene, Paulo de Sousa, care doreste recuperarea decalajului de internetizare dintre Europa si Statele Unite (si nu numai) cat si o echilibrare generala la nivelul Uniunii. Propunerea merita macar luata in discutie avand in vedere implementarile reusite in diverse zone a aceste tehnologii.
Ca de obicei, parerea i-a fost ceruta lui Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei IT&C din Camera Deputatilor care tinut sa demonstreze (pentru a cata oara ?) partizanatul si totalul paralelism fata de tehnologie si viitorul acesteia.

 
Poate este cazul sa discutam aceasta propunere tehnologica intr-un forum (cel putin on-line) in care persoane avizate sa expuna motivele pro si contra ale acesteia. Eu unul gasesc ideea atractiva din toate punctele de vedere, primul contact cu aceasta fiind undeva prin ’99 in Statele Unite la o expozitie. 
 
Un articol CNET 

Acest articol a fost publicat în Tehnologie și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)