Bloguri, Politica

Ieri in editia speciala Marius Tuca Show, invitatul Ion Iliescu a fost intrebat de catre moderator ce parere are despre bloguri. Surprinzator sau nu, ex-presedintele a admis ca stie ce sunt acelea, dar nu le considera importante in comunicarea cu electoratul (nu imi amintesc exact expresia folosita). Daca acum mai putin de 4 ani se discuta despre bloguri ca fiind excrescente ale curentelor underground folosite mai ales pentru defulari si refulari personale, pot spune ca ieri am avut o oarecare senzatie de soc atunci cand l-am auzit pe Iliescu pronuntand blog si mai ales afirmand ca este familar cu termenul. Cred ca este un pas important si acesta.
Detasarea cu care clasa politica romaneasca din ziua de astazi trateaza electoratul prin intermediul comunicatelor si limbajului de lemn denota clar o prapastie periculos de adanca.
Nu ma astept ca toti sa se converteasca la blogging pentru a comunica eficient, dar cred ca primul care o va face va avea un avantaj competitiv.
In teorie se spune ca pe blogurile de marketing (fie el si politic) este recomandat sa comentezi atat rezultatele bune, cat si pe cele proaste.
Sunt oare pregatiti ai nostri sa faca acest pas ?
Si mai ales sa comunice eficient, intr-o maniera dialogica ?
 
 
Acest articol a fost publicat în Politica și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)