IAB I’m watching you (and not only me)

Anuntarea formarii IAB cu alegerile si intreaga isterie din jur pare sa fi intrat intr-o noua faza. Scepticismul meu in ceea ce priveste creearea acestui organism este inca existent parte si pentru ca nimeni nu a fost suficient de convingator in explicatii. Orlando a incercat sa experimenteze un raspuns dar nu cred ca i-a reusit. Sa pui la un loc un grup de interese extrem de bine delimitat si sa intutlezi acest lucru o mare realizare pentru intrega industrie mi se pare halucinant de increzator in inocenta mentala a restului care priveste de pe margine. Sa nu uitam ca acest organism, acum estrem de aplaudat, era inabusit constant de cei care acum nu mai pot trai fara el. Ce ar fi fost IAB daca toate dementa din vara nu s-ar fi produs ? Un zero absolut sau in cel mai fericit caz ceva care sa vegheze peste altceva, la fel de inconsistent.
Imi pare rau dar tot acest joc de putere si deomocratie mimata in care de fapt rezida dorinta de a avea unitatea de masura mi se pare jenanta intr-un caz clasic de atitudine romaneasca destructiva.
Asa cum am precizat mai devreme, este posibil sa ma pot insela dar astept cu deosebita consideratie raspunsuri care sa ma faca sa revin. Pana atunci va doresc succes in organizarea organizatiei dumneavoastra.
 
Incercati totusi, in weekend sa descoperiti si alte modalitati de a dovedi ca decizia este corecta.
 
Eu voi sta pe banca urmarind. Fara comentarii sau aplauze. La fel ca multi altii. 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)