Ref. vivi’s post

Un raspuns la postul lui vivi 
Multumesc pentru sentimentele expuse (si pro si contra). Pot sa va asigur ca acest proiect nu a murit si nu isi da sfarsitul. Din contra.
NU vreau sa imi aduc aminte de nenumaratele expuneri despre blogging care erau intampinate cu zambete politicoase, sau de apelurile la suport nefinalizate de nimeni. WeBlog.ro a fost pana acum ceva timp un proiect personal (Orlando stii despre ce este vorba). Acum a devenit o intreprindere.
Dar care isi va pastra directia.
Faptul ca unii apeleaza la alte servicii nu ma deranjeaza. Din contra, scopul a fost atins, am promovat bloggingul in .ro cu toate hopurile din cale.
Nu incerc sa va propun o analiza a existentei sutelor de servicii de blogging cand exista WordPress si nu numai. Doar ca exista o exagerare vadit fortata. Imi pasa de ce spuneti dar m-ar ajuta mai mult suportul vostru si al intregii comunitati. Care nu a venit niciodata.

WeBlog.ro este numarul 1 la servicii de blogging in romania. Si va ramane aici no matter what. Pentru ca scopul nostru este sa aducem prima experienta de blogging celor care doresc sa faca publice on-line.
Restul conteaza mai putin.

Viziune avem. La fel si fonduri si putere de munca. Suntem dedicati si ne place sa credem ca invatam din greseli.
Viitorul ….
 

Acest articol a fost publicat în Administracion și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)