What is MOBO ?

Mobo.ro este la acest moment primul proiect al NETOPIA construit pentru furnizarea directa de continut pentru telefoanele mobile compatibile JAVA de pe piata Romaneasca.
Construit pe o platforma 100% proprie, ce a deservit timp de aproape 3 ani serviciul de furnizare de continut pentru telefoanele mobile (javadownload.myx.net) al Vodafone Romania (CONNEX), in urma implementarii unei versiuni up-dated (de fapt re-construita integral) acesta a fost lansat sub numele mobo.ro. (in versiuni wap si web)

In acest moment mobo.ro gazduieste un numar mare de aplicatii disponibile utilizatorilor retelelor de telefonie mobila GSM din Romania, fiind destinatia favorita pentru descarcarea de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil.
 
In acest moment suntem in plin proces de extindere (parteneriat) si dezvoltare strategica pe zona de mobile entertainment.  
 
Versiunea WEB este disponibila la www.mobo.ro
Versiunea WAP este disponibila la wap.mobo.ro (de pe telefonul mobil)
 
Suntem deschisi la relatii de parteneriat cu posesorii de site-uri sau dezvoltatorii de aplicatii pentru mobil care doresc sa isi comercializeze aplicatiile.
 
 
 
 
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)