Yeah ! Blog !

Gata ! am terminat ! consider ca din acest moment blogurile in Romania au depasit momentul de impul initial si sunt mai mult sau mai putin pe picioarele lor (spun asta pentru ca nu exista un perpetuum mobile). Servicii de blogging/hosting samd avem (sau daca nu ne facem unele sic!), o comunitate cristalizata suficient avand in vedere varsta bloggingului in pe meleagurile noastre, dar si pasiuni mai mult sau mai putin “turbate” date de dependenta (sorry for that).
 
Ca urmare a acestui fapt nu mai accept discutii puerile despre ceea ce cred despre blogging-ul romanesc cu rememorari si aduceri aminte. Voi vorbi doar despre viitor si proiecte de consolidare a blogosferei romanesti. Las analiza altora care se descurca (poate) mai bine decat mine in acest domeniu.
Ma bazez pe ajutorul tuturor celor care vad in blogging o solutie alternativa de comunicare si care sunt in masura sa participe la un pariu pe termen lung in acest proiect.
 
Voi milita si promova pentru metode originale de comunicare, promovare si de ce nu generare de venit, pe solutii ingenioase tehnice si tehnologice pentru (mini)revolutii  de zi cu zi.
 
Viziunea se va transforma in realitate. De asta sunt sigur. Neconditionat
 
Join me . Join us all. Join blogging !

 
 
p.s. 
super decent si interesant articolul din Revista de Cultura. Felicitari tuturor celor care si-au expus ideile acolo
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)