Internetics 2006

Internetics 2006 este deschis pentru inscrieri. Anul acesta NETOPIA va participa cu web2sms.ro la sectiunea Servicii web (B.1.8.Servicii si tranzactii online WebSpace).
Ca si noutate exista mai multe subcategorii decat pana acum care teoretic ar trebui sa acopere majoritatea site-urilor din Romania.
Am oarece probleme de intelegere atunci cand ma uit peste membrii juriului.
Marea majoritate este formata din persoane specializate mai mult sau mai putin pe vizual in detrimentul (sper sa ma insel) aplicatiilor. Sunt justificate sau nu ? Ramane de vazut.
 
Dar ce m-a dat gata este sectiunea de bloguri. Aha ! Personal cred ca era nevoie de o sectiune absolut separata (fie vorba eu m-am oferit sa o sponsorizez dar…) care sa nu faca un ghiveci la pachet cu restul site-urilor inscrise.
Si apoi, cine vine cu un algoritm de punctare a blogurilor serios ii dau eu premiu personal. Cum se va face analiza oare? beauty contest ? cel mai corect ? cel mai detaliat ? cu cele mai multe posturi ? Intrebari enervate care cer raspunsuri pertinente. Dar ce se face juriul daca se inscriu 1000 de bloguri ?  
  
 
 
Acest articol a fost publicat în Internet și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)