We Blog dot ro

Modificam, crestem si re.inventam.
Acestea ar defini cel mai bine trend-ul pe care WeBlog.ro a pornit din nou la drum. Daca unii sau altii ne-au aratat cu degetul mai mult sau mai putin suparati pe relativa stare de staza instaurata peste acest serviciu, ne-am luat rolul in serios, ne-am suflecat manecile si ne-am apucat de lucru.
Bug-uri de corecta, implementari de terminat si muuuuulte lucruri noi (from deep underground) se pregatesc aliniate frumos de lansare. Avem multe de dovedit si mai ales de sustinut. Suntem numarul 1, poate ca da dar asta ne oblica la multe.
Motivele care ne-au franat pana acum, preferam sa le facem uitate dar multe dintre ele au fost relationate de lipsa fondurilor. Era poate mai simplu sa punem un WordPress sau ceva similar si sa ne mandrim ca am creeat primul serviciu de blogging din Romania.
Dar am ales “the hard way” , “the only way” un serviciu 100% original, free si mai ales
built in .ro. . Si suntem mandri de asta.
Am sa incerc sa tin un up-date constant al tutror functionalitatilor noi aduse acestui serviciu pe masura ce acestea sunt adaugate in sistem, pentru ca unele dintre ele nu sunt neaparat vizibile in conditii de utilizare normala.

Avem sectiunea INTREBARI, care impreuna cu indemnul RFM va ajuta la o mai buna intelegere a serviciului si a felului cum acesta functioneaza. Binenteles ca o mana de ajutor nu strica niciodata asa ca cine se simte in stare si are putin timp sa ne ajute este rugat sa propuna intrebari si raspunsuri in aceasta sectiune.

De ieri Tag Cloud respectiv TAGS pentru o mai buna navigare printre insemnari. Este inca in faza 0 urmand sa apara functionalitati noi pe parcurs.

Iar astazi o formula noua pentru Categorii unde sunt ordonate blogurile in functie de categoria in care au fost create.
Sectiunea este mai mult decat un centralizator de bloguri de pe WeBlog.ro . Este poate o forma de director in care oricine este invitat sa isi listeze blogul. Mai multa vizibilitate inseamna mai multi vizitatori deci mai multa recunoastere. Adaugati feed-uri chiar astazi !
Tot aici vom incerca sa sindicalizam si stiri relationate la categorie. Din nefericire majoritatea sistemelor de stiri nu au invatat sa folosesasca corect RSS-ul. Pacat

More to come.
Multumim tuturor bloggerilor din Romania
Acest articol a fost publicat în Internet și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)