Hai la Internetics 2006

Astazi am primit un mail de la organizatorii Internetics. Incepe sesiunea de inscrieri, formatul evenimentului a fost un pic schimbat (poate un pic cam mult), blogurile incep sa fie apreciate (au chiar sectiunea lor proprie) iar site-ul are acum ceva mai multa culoare. Deocamdata atat am putut sa inteleg. NU am fost invitat in juriu (inca), spre bucuria unora care cred ca se saturasera de mine pe acolo (si care chiar au facut comentarii publice pe aceasta tema), dar nu ma deranjeaza. In anul care a trecut de la ultima editie am dezvoltat multe servicii cu care as dori sa imi incerc norocul si eu. Sa vad cum sunt si emotiile pe partea cealalta a baricadei (LOL).
Daca acum 3 ani WeBlog.ro era respins din sectiunea servicii web a festivalului pe motiv ca “nu este un serviciu web” poate anul acesta va avea mai multe sanse. Cred si sper. La fel si pentru web2sms.ro si mobo.ro + inca doua servicii in lucru.

Asa cum am afirmat si pana acum, important este sa participi . Poti afla pozitia ta impreuna cu comentarii din partea profesionistilor din domeniu. Un lucru important pentru o crestere armonioasa a serviciului / site-ului / companiei.

Everyone is invited !
Acest articol a fost publicat în Internet și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)