gee….’guess I was pretty busy

…. daca ma uit putin printre ultimele insemnar bag seama ca am cam chiulit de pe weblog.ro cu insemnari in blog-ul oficial chiar daca prin site ma “plimb” in fiecare zi (din cauze ce tin direct de intretinerea site-ului). Pregatesc noi provocari pe weblog.ro care nu va inceta, sper, sa aduca servicii underground2main stream.
daca in mai am calatorit most of the time : L.A. (E3) si San Fracisco (Stanford mai precis), in Iunie am definitivat noul birou al NETOPIA (ma exact NETOPIA HQ) de unde vom lansa provocari in internet-ul din .ro si nu numai. ((cine doreste sa ne viziteze e binevenit)) (( soon vom avea Focus Group-uri pentru weblog.ro la care toti sunteti invitati)).
 
> altfel : participam la expozitia de la polivalenta organizata de Digitrend cu doua infokioskuri si cu mobo . un succes de mici proportii dar totusi notabil fiind primul stand ever 
> pregatim impreuna cu echipa de la news365 evenimentul de pe 3 iulie despre blogging la care este invitat guru in domeniu : Jeremy Wright ((toti sunteti invitati))
 
Acest articol a fost publicat în Personal și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)