GSM World Congres

 
In perioada 13-16 Februarie 2006, are loc la Barcelona, Congresul Mondial Anual dedicat tehnologiei GSM, un loc de intalnire intre producatori, distribuitori/agregatori si binenteles operatori. Este unul dintre evenimentele la care utilizatorul final, cel pentru care din acest lant “trofic” se bat, nu are acces. Interesant nu ?

Indiferent de acceptare sau nu, GSM World Congres este un prilej important de a pune fata in fata tehnologii si trend-uri, de impartasi informatii si de ce nu de a incepe sau continua afaceri de succes.

 
 
Romania are in acest moment aproximativ 14 Milioane de abonati de telefonie mobila fiind tara cu cele mai interesante cifre in termeni de potential de business. Prilej poate pentru ca Congresul GSM pentru Europa de Est sa se desfasoare la Bucuresti in luna Octombrie a acestui an. Da sa nu ne oprim doar aici.

Telefonie mobila inseamna mai mult decat vorbitul la telefon, iar procentele de utilizatori care experimenteaza diverse modalitati de folosire a terminalului creste semnificativ in paralel cu investitiile companiilor (operatori dar si 3rd parties) de a diversifica si ieftini oferta de servicii.
 
Acesta este viitorul val.
De aceea, poate, la aceasta editie a congresului mondial accentul se pune pe continut si servicii conexe.
 
Mai multe va voi spune de la fata locului.

 

<!–
document.write("

“);
document.write(“

“);
document.write(“

“);
document.write(“

“);
document.write(“

“);
–>

 

Acest articol a fost publicat în Tehnologie și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)